+7 (495) 419-04-56

objednat zpětné volání

Recenze o společnosti

Velice si ceníme názorů o naší společnosti. Na této internetové stránce najdete jak video recenze, tak i recenze, které máme na stránkách sociálních sítí.

Recenze o společnosti

Julija Olegovna Agafonova
Julija Olegovna Agafonova 18.11.2015

Ve společnosti SkyWay vidím velkou budoucnost, proto spolupracuji při vývoji této technologie. Doufám, že projektu bude věřit ještě více občanů a pomohou v investování do projektů strunové dopravy.

Sergej Vladimírovič Movčan
Sergej Vladimírovič Movčan 23.01.2018

Viděl jsem projekt poprvé před poměrně dlouhou dobou, ale nevěnoval jsem mu dostatečnou pozornost, čehož jsem později litoval. Po druhém seznámení (přibližně o šest měsíců později), jsem byl překvapen svojí nedbalostí. Lidé! Neopakujte mé chyby! Pozorně se seznamte s touto neuvěřitelnou nabídkou. Nebuďte tak neuctiví ke svému osudu, který vám dává znamení, a vy ho neposloucháte.

Galina Valerijevna Agureeva
Galina Valerijevna Agureeva 23.01.2018

Proč jsem se rozhodla stát se zástupcem:
Za prvé: proto, že v našem městě studoval Anatolij Eduardovič Yunitsky.
Za druhé: vždy jsem se chtěla věnovat něčemu smysluplnému, nějakému poslání.
Ale nejdůležitější je pomoci Yunitskému při realizaci takového globálního projektu.

Natalija Oboskalova
Natalija Oboskalova 23.01.2018

Již řadu let jsem přemýšlela na téma investování. Před dvěma lety jsem začala dělat první kroky. Upřímně řečeno, některé z nich nebyly správné. Přišla jsem o nemálo peněz. Do společnosti SkyWay jsem vstoupila jako investor úplně náhodou. Našla jsem článek na sociální síti Vkontakte, kde bylo napsáno: «Zde si můžete koupit akcie» a odkaz. Klikla jsem tam, protože toto téma bylo pro mě aktuální. A okamžitě jsem byla přesvědčena, že mohu důvěřovat jeho konstruktéru A. E. Yunitskému. Nechala jsem se inspirovat tím, že se tomu věnoval celý život. A teď, i v tak zralém věku se snaží změnit svět k lepšímu, bezpečnějšímu a čistšímu. Investovat jsem se rozhodla rychle, a můj první balíček obsahoval 165 000 akcií.
Uplynulo něco málo přes rok, a již nyní je vidět, jakou rychlostí se společnost pohybuje k cíli. S touto neuvěřitelnou a jedinečnou příležitostí chci seznámit co nejvíce lidí.

Sergej Vasiljevič Zavarykin
Sergej Vasiljevič Zavarykin 23.01.2018

Rozhodnutí, stát se zástupcem nepřišlo náhodou. Nejdřív jsem se stal jejím akcionářem, pak partnerem. Ale když jsem viděl příležitost stát se zástupcem RSW a otevřít zastupitelství, došlo mi, že si nemohu nechat ujít tuto příležitost, jak vydělat a pomoci společnosti vstoupit rychle na světový trh.

Taťana Jargina
Taťana Jargina 23.01.2018

Stala jsem se akcionářem v dubnu 2014, hned jak jsem se dozvěděla o projektu Anatolije Yunitského. Možnost podvodu mě ani nenapadla. Usoudila jsem, že takovému vědci je třeba pomáhat za každých okolností. Byla jsem projektem nadšená, protože mi dal šanci spatřit budoucnost lidstva!!! Později jsem pokračovala ve svých investicích. Teď již nemám žádných pochyb o vítězství technologie strunové dopravy SkyWay nad drahými a neúčinnými stávajícími technologiemi na Zemi! Přeji všem potenciálním partnerům proniknout do základů technologie a uvěřit Anatoliji Yunitskému. Kromě toho je také možné stát se akcionářem v rané fázi projektu, což umožní vícenásobně zvýšit výtěžek vaší investice. A to i v případě, že není velká.

Nikolaj Komisaruk
Nikolaj Komisaruk 23.01.2018

Touha stát se zástupcem společnosti SkyWay vznikla hned po seznámení se s projektem a jeho tvůrcem A. E. Yunitským. Absolvoval jsem školu řidiče lokomotivy a pak jsem 5 let pracoval na železnici jako strojvedoucí. Do mého města Grodno vede jen jednokolejná železniční trať, kde rychlost motorových vlaků je asi 50 km/h. A to i v dnešní době!!!
1. Osobně chci pomocí projektu SkyWay ovlivnit rozvoj vysokorychlostní dopravy v Bělorusku.

2. Rozvojem projektu chci získat finanční svobodu a pomoci v tom i stovkám svých partnerů.

Zobrazene objekty: 1 - 7 Z 7

Zaregistruj se a měj přehled novinek SkyWay Capital