+7 (495) 419-04-56

Oddzwoń do mnie

Opinie o firmie

Opinie o firmie są dla nas bardzo ważne. W tej zakładce strony możecie znaleźć zarówno opinie multimedialne, jak i opinie pozostawione za pośrednictwem portali społecznościowych.

Opinie o firmie

Juliia Agafonova
Juliia Agafonova 18.11.2015

Widzę wielką przyszłość dla firmy SkyWay, dlatego współpracuję w rozwoju tej technologii. Mam nadzieję, że więcej ludzi uwierzy w ten projekt i pomoże w inwestowaniu technologii transportu strunowego.

Sergei Movchan
Sergei Movchan 22.01.2018

Dowiedziałem się o projekcie dosyć dawno temu, ale nie zwróciłem należytej uwagi, o czym w konsekwencji bardzo pożałowałem. Po pół roku dokładnie zapoznałem się z projektem jeszcze raz i byłem zaskoczony, że wcześniej go zlekceważyłem. Ludzie! Nie zróbcie tego samego błędu, co ja! Od początku do końca przejrzyjcie tę wspaniałą ofertę. Być może los daje szansę, a wy tego nie widzicie.

Galina Agureeva
Galina Agureeva 22.01.2018

Dlaczego zdecydowałam się zostać przedstawicielem: po-pierwsze, dlatego że A. Yunitski studiował w moim mieście, a po-drugie, zawsze chciałam poświęcić się w życiu czemuś sensownemu, jakiejś misji.
Ale najważniejszą przyczyną było to, że po prostu chcę wesprzeć Yunitskiego w realizacji tego projektu globalnego.

Natalia Oboskalova
Natalia Oboskalova 22.01.2018

Od wielu lat myślałam o inwestowaniu. Dwa lata temu zaczęłam robić swoje pierwsze kroki w tym kierunku. Nie powiem, że wszystkie z nich były udane. Straciłam dużo pieniędzy. W końcu zainwestowałam w firmę SkyWay. Ofertę znalazłam przypadkowo, kiedy w vkontakte natrafiłam na post, w którym było napisane: „akcje można kupić tutaj“ i był podany link. Kliknęłam, ponieważ temat był dla mnie jak najbardziej aktualny. I od razu uwierzyłam i zaufałam A. Yunitskiemu. Zainspirował mnie fakt, że on przez całe życie zajmował się tym projektem. A teraz, próbuje z całych sił zmienić ten świat, chce zrobić go lepszym, bardziej bezpiecznym i czystym. Szybko podjęłam decyzję i zainwestowałam w pakiet akcji, liczący 165000 sztuk.
Po około roku widzę, że firma coraz szybciej dąży do celu. Dlatego chcę wszystkim opowiedzieć o tej unikalnej mozliwości.

Sergei Zavarykin
Sergei Zavarykin 22.01.2018

Zdecydowałem sie zostać przedstawicielem nie przez przypadek, najpierw zostałem akcjonariuszem, później partnerem. Jednak kiedy zauważyłem, że istnieje szansa zostać przedstawicielem RSW i otworzyć własny oddział, nie mogłem sobie pozwolić przegapić takiej szansy na zwiększenie swojego dochodu, ale także chciałem pomóc firmie szybciej wejść na rynek ogólnoświatowy.

Tatiana Yargina
Tatiana Yargina 22.01.2018

Zostałam akcjonariuszką w kwietniu 2014 roku, od razu jak tylko dowiedziałam się o projekcie A. Yunitskiego. Ani przez chwilę nie myślałam, że to może być oszustwo. Uważam, że taki naukowiec zasługuje na pomoc, niezależnie od wyniku końcowego. Ten projekt mnie zachwycił i pozwolił zobaczyć nową przyszłość ludzi!!! Później kontynuowałam inwestowanie. Teraz nie wątpię, że technologie transportu strunowego mogą przezwyciężyć drogie i mało efektywne technologie już istniejące na Ziemi! Pragnę, żeby wszyscy potencjalni partnerzy zrozumieli zasadę działania tych technologii i uwierzyli A. Yunitskiemu. Poza tym, inwestując na wczesnych etapach rozwoju, można niejednokrotnie przymnożyć swoją inwestycję, nawet jeżeli ona nie jest duża.

Nikolai Komisarchuk
Nikolai Komisarchuk 22.01.2018

Chęć zostania przedstawicielem firmy SkyWay pojawiła się w chwili, gdy zapoznałem się z projektem i jego twórcą A. Yunitskim. Z zawodu jestem kierowcą lokomotywy i 5 lat pracowałem na kolei. Do mojego miasta (Grodno) prowadzi jednotorowy odcinek drogi kolejowej, po której pociągi poruszają się z prędkością około 50 km/h. I to właśnie w naszych czasach!!!
1. Ja osobiście, za pomocą projektu SkyWay, chcę wpłynąć na rozwój transportu szybkościowego u nas na Białorusi.
2. Chcę również skorzystać z rozwoju projektu i stać się niezależnym finansowo oraz pomóc w tym setkom moim partnerom.

Pokazano objekty: 1 - 7 z 7

Subskrybuj, by na bieżąco śledzić aktualności SkyWay Capital